De Wandelactiviteit Zandvoort goes Wild was al snel uitverkocht. Maar we hebben goed nieuws: op beide dagen kunnen er nog 200 mensen extra van start! In overleg met verschillende partijen in Zandvoort kunnen wij op zaterdag 17 en zondag 18 oktober langer starten, waardoor we nog steeds op een verantwoorde manier meer wandelaars kunnen laten genieten van deze “wilde” wandeltocht.

Met de bronsttijd van de damherten en ter afsluiting van het zomerseizoen gaat Zandvoort op de wilde tour! De hele maand oktober worden verschillende activiteiten georganiseerd om bezoekers in het naseizoen nog te laten genieten van de wilde kant van Zandvoort. Op zaterdag 17 en zondag 18 oktober organiseren wij geheel in dit thema de wandelactiviteit ‘Zandvoort goes Wild’. Een prachtige wandeltocht van 15 km door Zandvoort. Waar je, als je gelukt hebt, onderweg ook écht wild tegenkomt.

Op zaterdag 17 oktober zou dit jaar de Amsterdam City Walk plaatsvinden. Vanwege het coronavirus hebben we dit evenement helaas moeten annuleren. Gelukkig kunnen en mogen we inmiddels weer kleinschalige activiteiten organiseren. Omdat Zandvoort ook wel bekend staat als ‘beach for Amsterdam’, brengen wij de Amsterdam City Walk dit jaar naar Zandvoort. Zo kunnen we toch nog een beetje genieten van ‘Amsterdam’ in het oorspronkelijke weekend van de Amsterdam City Walk.

Sluit al wandelend met ons het zomerseizoen af in Zandvoort met de wandelactiviteit ‘Zandvoort goes Wild’. De inschrijving is nu weer geopend en jij kunt je voor maar € 7,50 inschrijven. Zorg dat je er snel bij bent, want vol = vol. 

 

16

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Organisatie

Powered by