Golazo Sports organiseert elk jaar vele sportevenementen, zoals de NN Marathon Rotterdam, NN CPC Loop Den Haag, Ladies Runs, Singelloop Utrecht, DSW Bruggenloop Rotterdam NK Wielrennen, toertochten en de Urban Trail series. Welk evenement het ook is; de evenementen kunnen niet zonder de inzet van enthousiaste vrijwilligers.

Ben jij enthousiast, een sportliefhebber en wil je (een van de) evenementen van dichtbij meemaken? Dan kunnen wij je hulp goed gebruiken! Om alle evenementen in goede banen te leiden is er behoefte aan personen die willen helpen om de deelnemers zo goed mogelijk te faciliteren.

Er zijn verschillende functies, zoals water of sportdrank uitdelen aan de finish, hulp bij het tassenafgifte punt, in de startvakken of bij het wedstrijdsecretariaat. De exacte locatie wordt later na je aanmelding bepaald, maar elke functie is van evenveel waarde en wij proberen zoveel mogelijk rekening met je voorkeur te houden.

Wil jij ons ondersteunen als vrijwilliger? Geef je dan via dit formulier op voor een en/of meerdere evenementen! Meer informatie over de diverse vrijwilligersfuncties vind je op de website van het desbetreffende evenement, onder het kopje ‘vrijwilligers’.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je deze stellen via: vrijwilligers@like2run.nl.

Let op! Er wordt gevraagd om akkoord te gaan met de algemene vrijwaringsovereenkomst van MYLAPS. Om door te gaan met de inschrijving, is iedereen verplicht hier mee akkoord te gaan. Als vrijwilliger geldt deze overeenkomst natuurlijk niet, dus hier zullen wij als organisatie geen gebruik van maken.

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

10

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Powered by