Ben jij enthousiast, een sportliefhebber en kom je ons graag helpen bij een van onze sportevenementen? Dan kunnen wij je hulp goed gebruiken! Geef je dan via dit formulier op voor een of meerdere evenementen. Meer informatie over de diverse vrijwilligersfuncties vind je op de website van het desbetreffende evenement, onder het kopje ‘vrijwilligers’.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je deze stellen via: vrijwilligers@golazo.com

Let op! Er wordt gevraagd om akkoord te gaan met de algemene vrijwaringsovereenkomst van MYLAPS. Om door te gaan met de inschrijving, is iedereen verplicht hier mee akkoord te gaan. Als vrijwilliger geldt deze overeenkomst natuurlijk niet, dus hier zullen wij als organisatie geen gebruik van maken.

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

170

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Powered by