Nekoliko JAKO bitnih stvari prije nego krenete s prijavom:

- sistem nudi samoažuriranje prijava ali SAMO za one koji plaćaju kreditnom karticom. To je zato jer je jedino taj sistem potpuno automatiziran, dok se bankovne uplate ažuriraju ručno. Dakle, ako plaćate preko banke i poželite promijeniti disciplinu ili prenijeti startninu na nekog drugog, to možete napraviti ZAKLJUČNO do 16.9.. tako da nam pošaljete mail na prijave(at)sljeme.run, ali mi bi bili jako sretni kad bi vi odmah zaključili koja disciplina vam najviše odgovara da smanjimo mogućnost pogreške u dopisivanju mailom :)

- bilo kakve promjene u prijavi potrebno je zatražiti putem službenog maila (vidi gore). Poruke u Facebook inboxu i u komentarima na postovima u eventu utrke ne priznajemo kao službeni zahtjev - trebalo bi nas 10 da sve to pratimo.

- povrat uplaćene startnine nije moguć.

Molimo vas da prije ispunjavanja prijave pročitate naš pravilnik o prijavljivanju na utrke jer ćete se u toku prijavljivanja morati s njim složiti da biste ju sretno priveli kraju.


Organizator utrke: AK Sljeme i Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest

Termin održavanja: nedjelja, 06. listopada 2019. u 10.00 sati

Start: Europski trg, Zagreb

Cilj: Europski trg, Zagreb

Dužine staza:

●      5km

Vremenski limit utrke: 60 minuta

Prijave: online do 30.9. ili do popunjenja broja od 600 sudionika.

Uplatu je potrebno izvršiti na:

Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest
Vlaška ul. 24/1

10000 Zagreb
IBAN: HR3325030071510000265

SATNICA UTRKE

Subota, 05. listopada 2019.

 • Prijave: online do 30.9. ili do popunjenja broja od 600 sudionika.

Nedjelja, 06. listopada 2019.

 • 08:30-09:15h - podjela brojeva i startnih paketa samo za natjecatelje koji dolaze na utrku van Zagreba u startno ciljnom prostoru.
 • 09.50h - brifing
 • 10:00h - start utrke
 • 11.30h - proglašenje pobjednika podjela nagrada sponzora pobjednicima u muškoj i ženskoj kategoriji.

Trasa utrke:

Start  utrke je Europski trg, kreće se na istok s mjesta Ulica Augusta Cesarca prema Vlaškoj ulici, nastavlja se po Vlaškoj ulici, krene se na istok iz Vlaške ulice prema Palmotićevoj ulici, skrene se lijevo u Jurišićevu ulicu, na istok prema Draškovićevoj ulici, blago udesno u Ulicu Franje Račkoga, na jugoistok, s mjesta Ulice Franje Račkoga prema Trgu žrtava fašizma, ulijevo u Trg žrtava fašizma, na istok prema Ulici popa Dukljanina, na jug prema Ulici kralja Zvonimira, na zapad prema Ulici Kneza Mislava, na sjever prema Ulici kralja Držislava, nastavlja po Boškovićevoj ulici  prema Palmotićevoj, pa prema Trgu Nikole Šubića Zrinskog/Zrinjevac, udesno u Trg Nikole Šubića Zrinkskog/Zrinjevac, nastavlja po Trgu Nikole Šubića Zrinskog/Zrinjevac, na zapad prema Praškoj ulici, lijevo po Trgu Nikole Šubića Zrinskog, nastaviti po Trgu Josipa Jurja Strossmayera, udesno u Ulicu Baruna Trenka, na zapad prema Gajevoj ulici , ravno do Trga Petra Svačića, nastaviti po Ulici Jurja Žerjavića, udesno u Gundulićevu ulicu, na sjever prema Ulici Andrije Hebranga, na zapad prema Trgu Antuna, Ivana i Vladimira Mažuranića , na jug prema Trgu Marka Marulića, ravno do Trga Marka Marulića, desno prema Trgu Marka Marulića, udesno u Trg Marka Marulića, na sjever prema Ul. Farkaša Vukotinovića, nastavlja po Trgu Antuna, Ivana i Vladimira Mažuranića, blago udesno u Trg Republike Hrvatske, lijevo prema Trgu Republike Hrvatske, udesno u Trg Republike Hrvatske, nastaviti po Frankopanskoj ulici do Ilice, skrenite udesno u Ilicu, nastaviti ravno do odredišta Europski trg.

Kotizacija za utrku: 95 HRK

Startni paket uključuje:

 • sudjelovanje na utrci; pobjednici u muškoj i ženskoj utrci bit će nagrađeni tenisicama Saucony
 • trkačka majica
 • ruksak
 • startni broj koji se ne vraća,
 • elektronsko mjerenje rezultata i
 • sudjelovanje u izvlačenju nagrada sponzora Saucony

Prijava na utrku ostvaruje se ispunjavanjem prijavnog obrasca, a valjana je tek po zaprimanju uplate kotizacije.

Preuzimanje startnih brojeva:

Startni brojevi preuzimat će se nekoliko dana prije utrke. Lokacija preuzimanja bit će objavljena naknadno.  

Iznimno, natjecatelji koji na utrku dolaze izvan Zagreba svoj startni broj mogu preuzeti i na dan utrke na Europskom trgu u terminu od 8.30 - 9.15

Promet:

Cestovni i tramvajski promet bit će u potpunosti zaustavljen na svim dijelovima staze u periodu od 9.30-11.00

Nagrade:

Saucony trkačke tenisice za pobjednike u muškoj i ženskoj kategoriji. Sponzorske nagrade za drugo i trećeplasirane u obe kategorije

 

Organizator:

Powered by