Je staat op het punt je in te schrijven voor de KLM Urban Trail Utrecht 2020!

Je kunt online inschrijven tot en met 22 maart 2019, 8:00 uur, tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. In verband met de productietijd van de startnummers is het tot en met dinsdag 10 maart mogelijk om je voornaam op het startnummer gedrukt te krijgen.

De betaling vindt plaats door middel van iDeal of Creditcard. Voor het inschrijfgeld wordt geen restitutie verleend, indien je onverhoopt niet aan de KLM Urban Trail Utrecht mee kunt doen.

Let op!

Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven? Log dan in en voer de wijzingen zelf door. Ook wanneer je iets wilt bijbestellen, kan dit nadat je bent ingelogd.

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring:

http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

 Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com

 Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  

 

Powered by