Je staat op het punt je in te schrijven voor de Nedal Utrecht Night Run 2019. De 2e editie van dit spectaculaire evenement in de Domstad staat garant voor een ware hardloopbelevenis in het donker!

Je kunt online inschrijven tot en met 22 november 2019, 19.30 uur, tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht.

De betaling vindt plaats door middel van iDeal of Creditcard. Voor het inschrijfgeld wordt geen restitutie verleend, indien je onverhoopt niet aan de Nedal Utrecht Night Run mee kunt doen.

Let op!

Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven? Log dan in en voer de wijzingen zelf door. Ook wanneer je iets wilt bijbestellen, kan dit nadat je bent ingelogd.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

 

Powered by