Benieuwd naar wat je te wachten staat tijdens TRI ROTTERDAM? De uitgebreide versie van de deelnemersinformatie ontvang je in de week voorafgaand aan het evenement. Lees hieronder wat praktische info!

Adres 
TRI ROTTERDAM wordt georganiseerd bij de Willem-Alexander Roeibaan in Rotterdam. De adresgegevens:
Willem-Alexander Baan
Nely Gambonplein 1
2761 EH Zevenhuizen

 

Afstanden 

Zaterdag 22 juni 2019
Op zaterdag 22 juni staat de Willem-Alexander Roeibaan in het teken van Super Saturday voor alle teams van de Teamcompetitie Triathlon Nederland. De deelnemers van de teams uit de Eredivisie, 1eDivisie, 2eDivisie, 3eDivisie en 4eDivisie staan allen aan de start op de Willem-Alexander Roeibaan. Uiteraard hopen we veel toeschouwers en fans te verwelkomen langs de kant van het parcours!

 

Zondag 23 juni 2019
Op zondag 23 juni is het de beurt aan jezelf om de uitdaging van de TRI ROTTERDAM aan te gaan. Er kan deelgenomen worden aan zowel de sprint afstand als de Olympische afstand triathlon. Voor het 5e jaar op rij wordt dit evenement georganiseerd voor zowel de beginnende als de meer getrainde triatleet! De afstanden voor de sprint- en Olympische afstand zijn als volgt:

  • Sprint triathlon: 750 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen
  • Olympische afstand triathlon: 1500 m zwemmen, 40 km fietsen, 10 km lopen

Programma 

Bekijk hier het volledige programma

Ophalen startbewijs 

Jouw startbewijs haal je op de dag van het evenement op bij de registratiebalie in het clubgebouw van de Willem-Alexander Roeibaan. Je ontvangt hier van ons een pakket met alle benodigdheden. Wat precies? Dat vind je op deze pagina.

 

Organisatie

Powered by