Ben jij er klaar voor om Tilburg en de Tilburgse Kermis op een unieke manier te ontdekken? Schrijf je hier in voor tweede editie van de Tilburgse Kermis Run!

Dit is het inschrijfformulier voor de Tilburgse Kermis Run op zaterdag 20 juli 2019. De Tilburgse Kermis Run draait om een bijzondere loopervaring: je loopt door attracties en verschillende Tilburgse gebouwen waar je anders nooit komt. De Tilburgse Kermis Run is een fun run, het gaat dus niet om de snelste tijd maar om de beleving. Schrijf je in en laat je verrassen!

Kies tussen 10 of 5 kilometer loopplezier

Deze editie kun je kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 of 10 km. Het parcours van 5 km maakt het toegankelijker voor beginnende lopers. Wel zul je door iets minder locaties en gebouwen lopen dan de 10 km. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie. Weet je nog niet voor welke afstand je gaat? Geen zorgen. Je kunt in het moment op het parcours bij de splitsing kiezen of je voor de 5 of de 10 km gaat.

Online inschrijven

Je kunt online inschrijven tot zaterdag 20 juli 2019 tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. De betaling vindt plaats door middel van iDeal of creditcard. In verband met de productietijd van de startnummers is het tot 8 juli mogelijk om je voornaam op het startnummer gedrukt te krijgen. Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de Tilburgse Kermis Run mee kunt doen.

Let op!

Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven? Log dan in en voer de wijzingen zelf door.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Alle informatie vind je op onze website.

 

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

32

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Powered by