Schrijf je hier in voor de derde editie van de The Hague City Walk

The Hague City Walk is een wandeling, maar niet zomaar een wandeling. De route leidt je behalve langs beroemde Haagse locaties, ook naar unieke verborgen parels in de stad waar je zelf niet snel (binnen) komt. Er zijn drie afstanden: 10, 17,5 en 25 km. Start tussen 8.00 en 10.00 uur afhankelijk van de gekozen afstand.

Je kunt online inschrijven tot en met 17-05-2019, 23:59 uur, tenzij de startbewijzen eerder zijn uitverkocht. De betaling vindt plaats door middel van iDeal of creditcard.

  • Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  • Er wordt geen restitutie aan het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de The Hague City Walk mee kunt doen.
  • Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven of alsnog een product bestellen? Log in en voer de wijzingen zelf door.

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

58

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Powered by