Schrijf je hier in voor de derde editie van de Tacx Classic Zeeland!

Je kunt kiezen uit 75 km of 130 km, na afloop kun je genieten van de finish van de profs van de Tacx Pro Classic.

Je kunt online inschrijven tot en met 11 oktober tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. De betaling vindt plaats door middel van iDeal, Bancontact of Creditcard.

  • Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  • Er wordt geen restitutie aan het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de Tacx Classic Zeeland mee kunt doen.

  • Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven of alsnog een product bestellen? Log in en voer de wijzingen zelf door.

Let op!
Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorvoeren? Of alsnog een product bijbestellen? Log dan in en voer de wijzingen zelf door.

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

 

Powered by