Subaru BeachBattle in Wijk aan Zee

De Subaru BeachBattle is de mooiste en leukste strandrace voor mountainbikers in Wijk aan Zee.

Het parcours bevat alle aspecten van het strand en is verdeeld over een startlus en vier ronden. De totale afstand van de race is 40 kilometer voor recreanten en businessteams en 54 kilometer voor wedstrijdrijders en  licentiehouders.

Diverse uitdagende elementen als de start op de dorpsweide, de 18% steile Muur van Wijk aan Zee, de strand op- en afgangen en een overgang over de pier maken het parcours uniek.

Het evenement is aantrekkelijk voor zowel de deelnemers als voor het publiek.

Licentiehouders en basisleden starten met een kleine tussenpauze evenals de recreanten en de businessteams.

Uiteraard wordt iedere deelnemer geklasseerd in zijn of haar eigen categorie.

Om te kunnen starten in de wedstrijdcategorie erkent de Subaru BeachBattle alleen een wedstrijdlicentie van de KNWU. Dit betekent dat alle elite en basis leden, zowel heren als dames, apart zullen worden verdeeld over de startvakken en uitslagen. Alle overige categorieën (recreanten, NTFU, cyclosportieven) starten gezamenlijk in de categorie 'Recreanten'. Dit geldt zowel voor dames als voor heren.

----------

Stichting 'Make a Wish'
Met je inschrijving aan de Subaru BeachBattle steun je automatisch Stichting 'Make a Wish'. Subaru BeachBattle maakt een deel van de inschrijfgelden over aan Make a Wish zodat kinderen met een ernstige ziekte verrast kunnen worden met een dag van hun dromen.

 

76

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Powered by