IT’S MORE THAN A RUN, IT’S A GIRLS DAY OUT!

We streven naar een echte girls day out in StrongSisterVillage! Naast de moddervette obstaclerun hebben we VEEL side evets. Een complete 'girls day out' met  workshops, de beste foodtrucks, toffe muziek en een afwisselend parcours met uitdagende hindernissen, warme douches en een knallende afterparty!

Dit is het inschrijfformulier voor de 5e moddervette editie van de Strongsisterrun op 31 augustus 2019. De inschrijving start op 1 december 2019 om 12:00 uur.

 

Zaterdag 31 augustus:

  • Strongsisterrun (5KM)

  • Strongsisterrun (10KM)
     

LET OP:

  • In verband met de productietijd is het tot en met 30 juni 2019 mogelijk om een Finisher shirt te bestellen. Voor het Vip treatment is dit tot en met 1 april 2019.

  • Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet deel kunt nemen. Het is wel mogelijk een startbewijs tot 15 augustus over te dragen.  

  • Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven of alsnog een product bestellen? Log in en voer de wijzingen zelf door.
     

Alle informatie en details aangaande de Strongsisterun vind je op onze website. Like en volg onze FacebookpaginaTwitter en Instagram.
 

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van je vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement. Wij beschermen jouw persoonsgegevens.

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met info@strongsisterrun.nl 

9

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Powered by