Loop mee met deze gezellige looptraditie door de Utrechtse binnenstad. Schrijf je hier in voor de 69ste editie van de Singelloop Utrecht op zondag 6 oktober.

Je kunt online inschrijven tot zondag 6 oktober 2019 14:00 uur tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. De betaling vindt plaats door middel van iDeal of Creditcard. In verband met de productietijd van de startnummers is het tot en met 7 september mogelijk om je voornaam op het startnummer gedrukt te krijgen. Als je voor deze datum inschrijft wordt je startnummer thuisgestuurd. Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend indien je onverhoopt niet aan de Singelloop Utrecht mee kunt doen.

 

Let op!
Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven? Log dan in en voer de wijzingen zelf door. Ook wanneer je iets wilt bijbestellen, kan dit nadat je bent ingelogd.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Alle informatie vind je op onze website

 

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

 

Powered by