Loop mee met deze prachtige looptraditie door de Utrechtse binnenstad. Schrijf je hier in voor de 68ste editie van de Singelloop Utrecht.

Je kunt online inschrijven tot en met zondag 7 oktober 14:00 uur tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. De betaling vindt plaats door middel van iDeal of credit card.

In verband met de productietijd van de startnummers is het tot en met 7 september mogelijk om je voornaam op het startnummer gedrukt te krijgen.  Het startnummer wordt tijdig per post opgestuurd.

Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de Singelloop Utrecht mee kunt doen.

Let op!
Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven of alsnog een product bestellen? Log op het inschrijfformulier in op "Mijn account" in en voer de wijzingen zelf door.

 

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

 

 

Powered by