Goed nieuws! Je staat op het punt je in te schrijven voor de Scheveningen Light Walk 2019.

Je kunt online inschrijven tot en met 15-11-2019, 14:00 uur tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. De betaling vindt plaats door middel van iDeal, Credit Card of BanContact/Mr.Cash (voor deelnemers woonachtig in België).

Dit jaar is het (nog) niet mogelijk om een parkeerkaart te bestellen. Mocht deze later toch nog worden aangeboden dan zullen wij dit communiceren en kun je hem alsnog aanschaffen.

Er wordt geen restitutie aan het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de Scheveningen Light Walk kan deelnemen.

Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven? Log dan in en voer de wijzingen zelf door. Ook wanneer je iets wilt bijbestellen, kan dit nadat je bent ingelogd.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

Powered by