Je staat op het punt je in te schrijven voor de Rotterdam Night Run 2019. De 3e editie van dit spectaculaire evenement staat garant voor een ware hardloopbelevenis in het donker!
 

Je kunt online inschrijven tot en met 12 oktober 2019, 13.00 uur, tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. In verband met de productietijd van de startnummers is het tot en met zondag 29 september mogelijk om je voornaam op het startnummer gedrukt te krijgen.


De betaling vindt plaats door middel van iDeal, Creditcard of BanContact. Er wordt geen restitutie aan het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de Rotterdam Night Run mee kunt doen.


Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

Powered by