Op zaterdag 13 april 2019 is de 47e Ronde van Noord-Holland. Eén van de oudste toertochten van Le Champion, die bij veel fietsers favoriet is. Met routes langs de mooiste plekjes van de provincie in het voorjaar blijft dit een klassieker die je niet mag missen! De bloeiende tulpenvelden, groene polders, historische stolpboerderijen en karakteristieke Noord-Hollandse dorpjes staan ieder jaar garant voor veel fietsplezier. Het is niet voor niks dat deze voorjaarsklassieker al meer dan veertig jaar een succes is.

De Ronde van Noord-Holland kent vier verschillende afstanden. De startlocaties zijn te vinden in Alkmaar, Hoorn en Oostzaan. Voor families, vriendenclubjes en beginnende racefietsers zijn de 40 of 60 km ideaal. Voor de meer getrainde wielrenners zijn er de afstanden 110 en 160 km.

Deze oer-Hollandse toertocht mag je niet missen. Schrijf je daarom nu direct in! Je kunt je inschrijven als individuele fietser of als groep (vanaf 5 personen). Inschrijven is mogelijk t/m 1 april 2019. Trotseer jij de lente wind? Tot zaterdag 13 april!

Let op! Je hebt 10 minuten om je inschrijving te voltooien, daarna verloopt de sessie.

 

17

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Organisatie

Powered by