Goed nieuws! Je staat op het punt je in te schrijven voor de 9e editie van de Ronde van Nijmegen. 

Je kunt online inschrijven tot en met 21 juni 10.00 uur tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. De betaling vindt plaats door middel van iDeal, Creditcard, of BanContact/Mr.Cash. 

Bedrijventeams kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om op factuur startbewijzen te reserveren. 

In verband met de productietijd van de stuurbordjes is het tot en met 8 juni 2020 mogelijk om je voornaam op het stuurbordje gedrukt te krijgen. Tot dan kun je ook gebruik maken van de mogelijkheid om voor € 4,75 jouw startbescheiden thuisbezorgd (alleen voor Nederlandse adressen) te krijgen. 

  • Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. 

  • Er wordt geen restitutie aan het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan Ronde van Nijmegen mee kunt doen. 

  • Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven of alsnog een product bestellen? Log in en voer de wijzingen zelf door. 

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/   

 Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com . 

 

 

74

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Powered by