Schrijf je hier in voor de PSV Foundation Run op zondag 26 mei 2019!

Ontmoet je voetbalhelden, loop door het mooiste stadion van Nederland en finish op het veld als een echte topscorer. Je kunt online inschrijven voor de PSV Foundation Run tot en met 26-05-2019, 12:00 uur, tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. De betaling vindt plaats door middel van iDeal, Credit Card of Bancontact.

In verband met de productietijd van de startnummers is het aan te bevelen om je voor 14 mei 2019 in te schrijven, zodat je voornaam op je startnummer staat.

  • Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  • Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de PSV Foundation Run mee kunt doen.

Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven of alsnog een product bestellen? Log in en voer de wijzingen zelf door.

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

35

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Powered by