Goed nieuws! Je staat op het punt je in te schrijven voor de Plantsoenloop Groningen 2019. Je kunt online inschrijven tot en met 02-11-2019, 15:00 uur tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. De betaling vindt plaats door middel van iDeal of Creditcard. Voor scholen en verenigingen is het mogelijk om per factuur te betalen.

In verband met de productietijd van de startnummers is het tot en met 6-10-2019 mogelijk om je voornaam op het startnummer gedrukt te krijgen. 


Startpakketten voor scholen/verenigingen worden verstuurd bij inschrijving tot en met 6 oktober. Na deze datum kan het startpakket opgehaald worden bij de startnummerstent op zaterdag 2 november 2019.

Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven of een product bijbestellen? Klik dan op "Mijn Registratie" in de e-mailbevestiging. 
 

Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend indien je onverhoopt niet deel kunt nemen aan de Plantsoenloop Groningen.


Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

Powered by