Schrijf je hier in voor de Plantsoenloop Groningen

Goed nieuws! Je staat op het punt je in te schrijven voor de Plantsoenloop Groningen 2018. Je kunt inschrijven tot en met 03-11-2018 tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. De betaling vindt plaats door middel van iDeal. In verband met de productietijd van de startnummers is het tot en met 14-10-2018 mogelijk om je voornaam op het startnummer gedrukt te krijgen. 

Loop jij de 4 km onder de 25 minuten? Schrijf je dan in voor de 4 km Wedstrijdloop.

Loop jij de 8 km onder de 45 minuten? Schrijf je dan in voor de 8 km Wedstrijdloop.

Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven of een product bijbestellen? Klik dan op "Mijn Registratie" in de e-mailbevestiging. 

Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend indien je onverhoopt niet deel kunt nemen aan de Plantsoenloop Groningen.

 

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

Powered by