Wat leuk dat jij je wilt inschrijven voor dé voorjaarsklassieker van Nederland! Met dit formulier kan jij een startnummer bemachtigen voor de 45e editie van NN CPC Loop Den Haag op zondag 8 maart 2020.

Let op: In verband met de productietijd van de startnummers is het t/m 9 februari 2020 mogelijk om je voornaam op je startnummer vermeld te krijgen. Dit geldt ook voor het bestellen van extra opties bij je inschrijving, voor het kiezen van een startvak en het invullen van een verwachte eindtijd. Al het bovengenoemde is vanaf 10 februari niet meer mogelijk.

Betaling van je inschrijving vindt plaats door middel van iDeal, Credit Card of BanContact/Mr.Cash.

Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven of alsnog iets bestellen? Log in en voer de wijzingen zelf door.

Alle informatie over de NN CPC Loop Den Haag vind je op onze website. Voor het laatste nieuws en alle ontwikkelingen, adviseren we je onze Facebookpagina te volgen.

 

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

 

45

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Powered by