Goed nieuws! Je staat op het punt je in te schrijven voor de Nacht van Groningen 2019.

Je kunt online inschrijven tot 2 maart 2019 tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. De betaling vindt plaats door middel van iDeal of Creditcard.

In verband met de productietijd van de startnummers is het tot en met 8 februari 2019 mogelijk om je voornaam op het startnummer gedrukt te krijgen.

Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de Nacht van Groningen mee kunt doen.

Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven of alsnog een product bestellen? Log in met jouw account en voer de wijzingen zelf door.

 

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

8

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Powered by