După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON să se desfășoare fizic pentru alergătorii profesioniști (250 de participanți), în data de 11 octombrie și virtual în perioada 11-18 octombrie, pentru alergătorii care, deși nu pot fi împreună fizic - având în vedere condițiile speciale ale perioadei pe care o traversăm, care nu permit un număr mare de participanți - doresc să rămână prezenți în calendarul competițional, să  continue să susțină cauzele sociale și de mediu în care cred și să adauge colecției personale și medalia ediției anului 2020.

Alergătorii deja înscriși vor fi automat transferați la ediția din 2021 și vor primi ca bonus un voucher pentru participarea gratuită la ediția virtuală RBBM 2020, reînscrierea fiind necesară în acest caz. Voucher-ul va fi primit pe e-mail, după transmiterea unei solicitări pe adresa info@abrc.ro, până la data de 27 septembrie 2020.

Participanții la competiția “#RunRomania Virtual Run Week” optează încă de la înregistrare pentru una dintre cauzele sociale sau de mediu, pe care aleg să o susțină, și au posibilitatea de a lua startul de oriunde din lume, la una dintre cursele de 42 km, 21km, 15km, 10km și 5km, pe traseele alese de ei înșiși, având la dispoziție 7 zile pentru a finaliza cursa, în perioada 11-18 octombrie. Înregistrarea timpului și realizarea clasamentului se va face prin intermediul aplicației #RunRomania. Înscrierile se pot face din site-ul www.bucharest-marathon.com pe linkul https://registration.mylaps.com/marathonvirtualrun sau direct din aplicația #RunRomania. Participanții sunt rugați să transmită o poză realizată prin aplicația #RunRomania, o fotografie din timpul alergării, cu numărul de concurs vizibil pentru identificare.

Bucharest RUNNING CLUB va transmite în data de 11 octombrie, în direct pe pagina de FB a evenimentului, pe YouTube și pe aplicația #RunRomania (disponibilă în PlayStore și AppStore) competiția atleților de elită, iar în săptămâna 12-18 octombrie interviuri și imagini cu alergătorii participanți la ediția virtuală și cauzele pentru care au ales să alerge.

FAQ's

  • Ce condiții trebuie să indeplinesc pentru a participa fizic la eveniment ?

              Vor alerga pe traseul de maraton doar atleții invitați de Bucharest Running Club​ ( sportivi legitimați la cluburi afiliate Federației Române de Atletism )

  • Unde mă pot înscrie pentru cursa fizică?

  Înscrierile pentru cursa fizică se fac doar la invitația Bucharest Running Club impreună cu Federatia Română de Atletism.

  • Dacă am fost înscris la ediția din acest an trebuie sa mă reînscriu ? 

Da, înscrierile de la ediția fizică au fost transferate pentru ediția din octombrie 2021 iar pentru cursa virtuală de acum veți primi un cod voucher bonus din partea Bucharest Runnig Club.

  • Cum intru în posesia codului voucher ?

Vă rugăm să ne scrieți pe info@abrc.ro sau pe pagina de facebook Bucharest Marathon ( https://www.facebook.com/BucharestMarathon ).

  • Ce include taxa de inscriere ?

Alergătorii înscrisi la cursa virtuală vor primi:

-medalie

-tricou

-număr de concurs

-produse de tip voucher/discount/energizante de la parteneri

  • Trebuie să alerg pe un traseu prestabilit de organizator ?

Nu, fiecare aleargă pe traseul dorit în orice localitate sau oraș din lume :)

  • Trebuie să alerg pe data de 11 octombrie începând cu ora 08:00 ?

Nu, pentru alergarea virtuala aveți disponibilă perioada 11 octombrie ora 08:00 pana pe 18 octombrie ora 20:00.

  • Pot alerga distanța aleasă din mai multe încercări?

Dacă folosiți aplicația #RunRomania nu puteți pune STOP sau PAUSE în timpul alergării, aceasta se oprește dupa ce ați alergat distanța aleasă. 

  • Pot folosi și altă aplicație de monitorizare ?

Recomandăm să folosiți aplicația #RunRomania dar dacă întâmpinați probleme puteți folosi STRAVA sau altă aplicație apoi să ne trimiteți dovada pe facebook/email.

  • Dacă alerg "Alergă cât poți / ALL YOU CAN RUN" cum opresc aplicația #RunRomania

Pentru cei ce se înscriu la această cursă trebuie sa folosească o altă aplicație de tipul STRAVA etc.

 

11

Days to Register

Register

Powered By