Schrijf je hier in voor de 3e editie van de KLM Urban Trail Maastricht op zaterdag 30 november 2019!

Elke Urban Trail draait om een bijzondere loopervaring: je loopt door verschillende gebouwen, steegjes, binnentuinen waar je anders nooit komt. Ongeveer 5 of 10 km ongeëvenaard urban loopplezier dat je verrast met het avontuurlijke, stedelijke parcours door de meest gezellige stad van Nederland.
 

Je kunt online inschrijven tot en met 30-11-2019, 20:00 uur, tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. De betaling vindt plaats door middel van iDeal, Credit Card of BanContact/ Mr.Cash (voor deelnemers woonachtig in België.


In verband met de productietijd van de startnummers is het tot en met 17 november 2019 mogelijk om je voornaam op het startnummer gedrukt te krijgen.

•Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

•Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de KLM Urban Trail Maastricht  mee kunt doen.


Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven of alsnog een product bestellen? Log in en voer de wijzingen zelf door.


De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com

 

Powered by