Schrijf je hier in voor de tweede editie van de KLM Urban Trail Leeuwarden op zondag 23 juni 2019! 

Bij de KLM Urban Trail Leeuwarden gaan hardlopen/wandelen en genieten hand in hand. Je verkent hardlopend/wandelend de stad en loopt door verschillende gebouwen, steegjes, binnentuinen en locaties waar je anders zelden tot nooit komt.

Je kunt online inschrijven tot en met 23-06-2019, 10:00 uur, tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. De betaling vindt plaats door middel van iDeal.

In verband met de productietijd van de startnummers is het bij inschrijving voor 01-06-2019 mogelijk om je voornaam op je startnummer gedrukt te krijgen.

  • Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  • Er wordt geen restitutie aan het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de KLM Urban Trail Leeuwarden mee kunt doen.

Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven of alsnog een product bestellen? Log in en voer de wijzingen zelf door.

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

 

Powered by