De online inschrijving is dicht, maar wees gerust! Je kan je wel nog dag-inschrijven tijdens het evenement en dit is te vinden bij de start- en finishlocatie bij de country Hall in Luik.

Zaterdag 10 augustus 2019 vindt de 37e editie plaats van de LBL Ardennen Classic. Tijdens deze editie zijn er speciaal voor jou hele mooie routes uitgezet over 78, 129, 173 en 237 kilometer. De 78 km is dit jaar nieuw aan het programma toegevoegd, minder kilometers met wel veel klimwerk.

De vier prachtige routes zijn uitdagend en hebben veel hoogtemeters. Als fanatieke wielrenner kom je tijdens deze klassieker helemaal aan je trekken! Bekende beklimmingen als de Le Chambralles en Roche au Foucons worden voorgeschoteld. Maar er zitten nog een aantal Waalse reuzen in die de renners uit het zadel laten komen. Zoals de Cote de Vien, een klim van 5,8 km met een max. stijgingspercentage van 9%. Of wat dacht je van max. 20% op de Cote de Combe zo’n 18 km voor het einde. Hier ga je de benen écht voelen. Als extra competitie element klokken we op verschillende beklimmingen de tijden van de deelnemers. Daag jij je vrienden uit voor een dagje afzien?

 

Algemene inschrijving gesloten

Kom snel terug voor het laatste nieuws

Organisatie

Powered by