Welkom bij de HAARLEMMERMEER TRIATHLON.

 

NIEUW op de Nederlandse Triathlon kalender is deze editie in Hoofddorp. Een werkelijk prachtige omgeving waar we de Sprint afstand, de Olympische Afstand en de EK kwalificatie wedstrijd voor het Nederlandse- en Belgische Jeugd & Junioren Circuit (JJC) gaan houden. 

Op zondag 20 mei (Pinksterweekend!) starten we vanaf het strandje van het Haarlemmermeer Bos. Een heerlijke recreatieplas waar een ronde van 350 meter wordt uitgezet en je voor de sprint 2 rondjes met een landlap (z.g. Australiën) moet maken. De OD zwemt 4 ronden en maakt 3x een landlap.

We fietsen vanuit het bos over de IJweg richting de Polderbaan van Schiphol. Op een gegeven moment fiets je parallel langs deze landingsbaan en zie je naast je vliegtuigen opstijgen of landen (licht aan de windrichting van die dag). Dat is een magisch gevoel. Om die vibe te versterken organiseren we i.s.m. Wattbike op dat punt nog een extra wedstrijd in de wedstrijd: "The Race Against The Plane". Over een lengte van 500 a 1000 meter kan iedere deelnemers proberen zijn of haar snelste individuele tijd neer te zetten. We leggen op die plekken extra matten van Mylaps neer en meten iedere ronde ook daar je tijd! Mooie prijzen, aangeboden door Mylaps, zijn er te winnen!

Het hardlopen is niet minder spectaculair want vlakbij het Haarlemmerbos staat de beroemde 42 meter hoge en vierkante pyramide "Big Spotters Hill" die ook altijd een icoon is voor Mudmasters en Mysteryland. Ook voor de HLMR MEER TRIATHLON wordt dit een icoon want de deelnemers moeten de 135 treden van deze pyramide omhoog rennen (OD 2x!)

Al met al een unieke triathlon locatie en een aanwinst voor de nationale kalender!

Je kunt je NU inschrijven via deze pagina.

Mylaps chip verplicht (mandatory). Eigen gele chip: €0. Eigen groene chip: €1,50. Witte huurchip: €3,25

NTB wedstrijdlicentie verplicht (mandatory). Daglicentie Sprint = €7,75. Daglicentie OD = €9,50

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws 

                              

29

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Organisatie

Powered by