Hoe goed ken jij de stad Groningen? Doe mee aan deze bijzondere loopervaring en schrijf je hier in voor de vierde KLM Urban Trail Groningen!

Dit is het inschrijfformulier voor de KLM Urban Trail Groningen op zondag 14 april. Elke Urban Trail draait om een bijzondere loopervaring: je loopt door verschillende gebouwen, steegjes en binnentuinen waar je anders nooit komt. Het parcours is ongeveer 10 km lang urban loopplezier dat je verrast met het avontuurlijke, stedelijke parcours door de Groningse binnenstad. Dit jaar is het ook mogelijk in het moment een verkorte route te kiezen van ongeveer 5 km.

Je kunt online inschrijven tot en met zondag 14 april 10:00 uur, tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. De betaling vindt plaats door middel van iDeal, creditcard of bancontact. Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de KLM Urban Trail Groningen mee kunt doen.

In verband met de productietijd van de startnummers is het mogelijk om tot en met 28-3-2019 je voornaam op het startnummer gedrukt te krijgen.

Let op!
Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven? Log dan zelf in en voer de wijzingen zelf door.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Alle informatie vind je op onze website.

 

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

 

Powered by