LUNA je opet s vama.

Peta je godina kako vas vodamo po Bundeku i nasipu i svake godine smo sve luđi, veseliji i brojniji. Narasli smo s male utrke na veliki spektakl i naravno da se od nas uvijek očekuje nešto novo, originalno i neobično što, iskreno, nije lako s obzirom na letvicu koju smo si sami postavili. Ali tko nam je kriv. Samo smo to tražili :)

Kao i obično, na raspolaganju vam je čak pet utrka - Desetinka (4,2 km), 1/4 Maraton, 1/2 Maraton, 3/4 Maraton i naravno puni maraton. Cijena startnine za sve "duže" utrke je ista jer svi prijavljeni i dobijaju isto - onih par čaša okrepe koje 3/4 maratonci popiju više od 1/4 maratonaca nisu vrijedni promjena u cijeni startnine. 

Ove godine imamo dvije ture uplate startnina:
 

  • 11.06.-19.07. 155 kn / duge utrke i 80 kn / desetinka
  • 20.07.-13.08. 185 kn / duge utrke i 100 kn / desetinka

 

Prilikom registracije bit ce vam ponudeno da u odredeno polje upišete promo kod - ako ga nemate, to polje ostavljate praznim i nastavite s prijavom!

 

Napomena: uplatu startnine možete izvršiti kreditnom karticom (Visa ili Mastercard - American nije službeno podržan, ali neki natjecatelji su uspjeli platiti i s tom karticom) ili uplatom na račun kluba. Ukoliko plaćate kreditnom karticom, vaša uplata bit će istog trena ažurirana i više nemate brige. Ako plaćate uplatom na račun kluba, potrebno je pričekati nekoliko dana da se uplata registrira tj. vas označi kao natjecatelja sa startnim brojem.

Iako je proces prijave vrlo jednostavan, ako igdje zapnete javite nam se na mail da popeglamo ono što ne štima.