Dragi naši, vraćamo se s još jednim noćnim maratonom, s još jednom Lunom i s još jednom pričom, veselijom nego ikada do sada.

VAŽNO: Prije nego krenete s prijavom, molimo vas da pročitate naš pravilnik o prijavljivanju na utrke jer su tamo napisane neke sitnice koje su vrlo bitne za našu buduću korespodenciju, naročito u tjednima pred samu utrku. U toku ispunjavanja prijave bit će potrebno označiti polje da ste navedeni pravilnik pročitali i da se s njim slažete prije nego ćete moći završiti prijavu. Da bi izbjegli potencijalne nesporazume, molimo vas da ga stvarno pročitate umjesto da samo stisnete "I agree" :)

Kao što svi pamtite s naličja prošlogodišnje medalje, Luna je na kraju svog puta na Mjesec završila negdje daleko, no do sada niste znali gdje i znamo da vas je to mučilo još od prošlog ljeta. Priču o tome kako su se razvijale stvari ovoj maloj trkačkoj djevojčici koja nam je svima postala jako draga zadnjih godina možete pronaći na našem webu (ako već niste s njega došli ovdje), a mi se idemo zabaviti tehnikalijama u vezi ovogodišnje utrke.

Kao i obično, na raspolaganju vam je čak pet utrka - Desetinka (4,2 km), 1/4 Maraton, 1/2 Maraton, 3/4 Maraton i naravno puni maraton. Cijena startnine za sve "duže" utrke je ista jer svi prijavljeni i dobijaju isto - onih par čaša okrepe koje 3/4 maratonci popiju više od 1/4 maratonaca nisu vrijedni promjena u cijeni startnine. 

Ove godine imamo tri ture uplate startnina:

  • 15.4. - 13.6. u ponoć: 125 kn duge utrke / 60 kn desetinka
  • 14.6. - 18.7. u ponoć: 155 kn za duge utrke / 80 kn desetinka
  • 19.7. - 8.8. u ponoć: 185 kn za duge utrke / 100 kn desetina

Ili do popunjenja kvote od 2000 natjecatelja.

Prilikom registracije bit će vam ponuđeno da u određeno polje upišete promo kod - ako ga nemate, to polje ostavljate praznim i nastavljate s prijavom!

Napomena: uplatu startnine možete izvršiti kreditnom karticom (Visa ili Mastercard - American nije službeno podržan, ali neki natjecatelji su uspjeli platiti i s tom karticom) ili uplatom na račun kluba. Ukoliko plaćate kreditnom karticom, vaša uplata bit će istog trena ažurirana i više nemate brige. Ako plaćate uplatom na račun kluba, potrebno je pričekati nekoliko dana da se uplata registrira tj. vas označi kao natjecatelja sa startnim brojem.

Iako je proces prijave vrlo jednostavan, ako igdje zapnete javite nam se na mail da popeglamo ono što ne štima.

Organizator:

Powered by