Je staat op het punt om je in te schrijven voor de Gerrie Knetemann Classic 2018 de sfeervolle Amsterdamse klassieker.

"Genieten door de bril van Kneet’.  Attractieve routes over 25, 75, 110 en 160 km langs de mooiste plekjes van het Groene Hart, ’t Gooi en langs unieke natuurgebieden van de Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen.

Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar kunnen ook (gratis) meedoen aan de Kneet Kids Race; zij rijden een aantal rondjes in het Olympisch stadion.

Let op! Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend indien je onverhoopt niet aan de Gerrie Knetemann Classic mee kunt doen. 

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

 

53

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Powered by