Je staat op het punt om je in te schrijven voor Drenthe's Mooiste, de Erik Dekker Classic.

Je kunt online inschrijven tot en met 13-07-2019, 00:00 uur tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. De betaling vindt plaats door middel van iDeal, BanContact/Mr.Cash of creditcard. Bedrijventeams kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om per factuur te betalen.

In verband met de productietijd van de stuurbordjes is het tot en met  18 juni 2019 mogelijk om je voornaam op het stuurbordje gedrukt te krijgen. Tot en met 18 juni kun je gebruik maken van de mogelijkheid om voor €3,50 jouw startbescheiden thuisbezorgd te krijgen.

  • Velden met een * zijn verplicht.
  • Er wordt geen restitutie aan het inschrijfgeld verleend indien je onverhoopt niet aan het evenement mee kunt doen.
  • Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorvoeren of alsnog een product bestellen? Log dan in op jouw account en voor de wijzigingen zelf door.

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com

 

 

26

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Powered by