Dit is het inschrijfformulier van de 6e editie van de Kasteelloop De Halve van De Haar op zaterdag 11 juni 2022. Een prachtige en gezellige loop rondom Kasteel De Haar. De deelnemers worden dit jaar ontvangen in de Kasteeltuinen. Dit biedt de wandelaars en lopers naast een sportieve uitdaging ook een uniek kijkje achter de muren van Kasteel de Haar. 

Prachtig parcours voor iedereen
Met een uniek parcours door het park en de tuinen van Kasteel de Haar staat De Halve van De Haar garant voor het mooiste loopevenement van Midden Nederland. Het loopevenement kent diverse onderdelen voor jong en oud:
De Kasteelwandeling (10 en 20 km), de halve marathon, 10 km, 5 km en jeugdlopen op zaterdag 11 juni 2022.

Betaling van je inschrijving vindt plaats door middel van iDeal, Credit Card of BanContact/Mr.Cash (voor deelnemers woonachtig in België).

LET OP:

In verband met de productietijd van de startnummers is het tot en met 18 mei 2022 mogelijk om je voornaam op je startnummer vermeld te krijgen.

Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet deel kunt nemen. Annuleren is alleen mogelijk met een annuleringsregeling (alleen voor de halve marathon afstand beschikbaar) tot en met 2 mei 2022

Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven? Log in op jouw account en voer de wijzingen zelf door.

Alle informatie en details aangaande Kasteelloop De Halve van De Haar vind je op onze website. Voor het laatste nieuws en alle ontwikkelingen, adviseren we je onze FacebookpaginaTwitter en IInstagram te volgen.

13

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Powered by