Schrijf je hier in voor de Menzis 4 Mijl van Groningen

Goed nieuws! Je staat op het punt je in te schrijven voor de Menzis 4 Mijl van Groningen. Inschrijven kan tot en met zaterdag 12 oktober 15:00 uur tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. De betaling vindt plaats door middel van iDeal of Creditcard.

In verband met de productietijd van de startnummers is het tot en met 8-9-2019 mogelijk om je voornaam op het startnummer gedrukt te krijgen. Voor bedrijventeams is dit tot en met 1-9-2019 mogelijk.

Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de 4 Mijl van Groningen mee kunt doen.

Let op!
Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven of een product bijbestellen? Klik dan op "Mijn Registratie" in de e-mailbevestiging. 

Als teamcaptain kun je de teams en teamleden toevoegen en wijzigen onder "Team beheren".

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

 

Powered by