Dam tot Damloop Home Edition

De Dam tot Damloop gaat er dit jaar anders uit zien dan je gewend bent. De editie van 2020 gaat de geschiedenisboeken in als de Dam tot Damloop Home Edition. De Damloop by night stond gepland op zaterdag 19 september en de Dam tot Damloop, het grootste hardloopevenement van ons land, op zondag 20 september. In deze eenmalige editie kun je beide afstanden op beide dagen lopen. Wij dagen je uit om de 5 en/of 10 Engelse Mijl vanuit huis te trotseren. Je krijgt een speciaal Dam tot Dam Home Pakket thuisgestuurd met onder andere een startnummer en een gratis Premium account op Runkeeper GO inclusief een speciaal Dam tot Dam trainingsprogramma voor alle niveaus. Optioneel zijn er ook meerdere extra’s te bestellen! Ook hebben we speciale businesspakketten samengesteld. Ben jij erbij?

Let op!

  • Je hebt 10 minuten om je inschrijving te voltooien, daarna verloopt de sessie.
  • Betaling van je inschrijving vindt plaats door middel van iDeal of creditcard.
  • Sta je ingeschreven, maar wil je wijziging doorgeven of alsnog een product bestellen? Log dan in op je persoonlijk account en voer de wijzigingen zelf door.

Ga voor alle informatie over het evenement naar www.damloop.nl of www.damloopbynight.nl. Volg voor het laatste nieuws onze Facebookpagina en Instagram.

Organisatie

Powered by