Ben jij klaar voor het gezelligste hardloopevenement van Nederland? Goed nieuws! Je staat op het punt je in te schrijven voor 32ste editie van de CZ Tilburg Ten Miles!

Je kunt online inschrijven tot zondag 1 september 2019 tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. Er zijn geen daginschrijvingen. De betaling vindt plaats door middel van iDeal of Creditcard. In verband met de productietijd van de startnummers is het tot en met 29 juli mogelijk om je voornaam op het startnummer gedrukt te krijgen. Als je voor deze datum inschrijft wordt je startnummer thuisgestuurd. Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend indien je onverhoopt niet aan de CZ Tilburg Ten Miles mee kunt doen.

Let op!
Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven? Log dan in en voer de wijzingen zelf door. Ook wanneer je iets wilt bijbestellen, kan dit nadat je bent ingelogd.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Alle informatie vind je op onze website.
 

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

 

 

Powered by