Ben jij klaar voor het gezelligste hardloopevenement van Nederland? Goed nieuws! Je staat op het punt je in te schrijven voor de CZ Tilburg Ten Miles 2022!

Je kunt online inschrijven tot 24 september 2022 18:00 uur tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. Er zijn geen daginschrijvingen. 

  • De betaling vindt plaats door middel van iDeal of Creditcard.
  • In verband met de productietijd van de startnummers is het t/m 21 augustus 2022 mogelijk om je voornaam op het startnummer gedrukt te krijgen. Als je voor deze datum inschrijft wordt je startnummer thuisgestuurd.
  • Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend indien je onverhoopt niet aan de CZ Tilburg Ten Miles mee kunt doen.
  • Met de gloednieuwe ‘Tilburg Triple’ is Tilburg de eerste stad in Nederland met een medaille voor sportieve deelnemers die aan meerdere Tilburgse wandel- en loopevenementen deelnemen. De Tilburgse Triple campagne start in 2022. Deelnemers worden beloond met een glimmende medaille en andere prijzen als ze aan minimaal 3 evenementen meedoen. Met de Tilburg Triple hoopt Tilburg meer mensen in beweging te krijgen. https://www.sportintilburg.nl/tilburg_triple

Let op!
Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven? Log dan in en voer de wijzingen zelf door. Ook wanneer je iets wilt bijbestellen, kan dit nadat je bent ingelogd. 
Het wijzigen van gegevens en het bijbestellen van producten kan t/m 21 augustus 2022.

Alle informatie vind je op onze website.

119

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Powered by