De Johan Cruyff Foundation en Ajax organiseren op woensdag 25 april 2018, de dag waarop Johan Cruijff 71 zou zijn geworden, in samenwerking met Le Champion wederom het unieke uniek hardloopevenement: de Cruyff Foundation 14K Run.

De 14K Run start vanaf het Stadionplein, waarna je 14 kilometer rent langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff en uiteindelijk finisht in de Johan Cruijff ArenA. Een prachtige manier om stil te staan bij het gedachtegoed van Johan Cruijff.

Naast de 14K Run is er ook een Business Run 14K, een 5K Run en een speciale Kids Run van 1400 meter. De start en finish van de 5K Run en de Kids Run is in de
Johan Cruijff ArenA.

De opbrengsten van de 14K Run, 5K Run en alle bijbehorende acties komen volledig ten goede aan de projecten van de 
Cruyff Foundation, die als missie heeft het vooruitbrengen van jeugd door beweging. De opbrengst van de Kids Run, het inschrijfgeld bedraagt € 5,-, komt ten goede aan de Ajax Foundation.

Wil je ook graag meedoen? Schrijf je dan nu in! Inschrijven is mogelijk t/m 15 april of tot de deelnemerslimieten zijn behaald. Let op! Je hebt 10 minuten om je inschrijving te voltooien, daarna verloopt de sessie. 

Actieplatform
Deze Social Run heeft als doel het gedachtegoed van Johan Cruijff levend te houden. Wil jij ook je steentje hieraan bijdragen en jeugd vooruit brengen door beweging? Maak dan een actiepagina aan! Je maakt dan ook nog eens kans op unieke prijzen. Welke, dat kun je terugvinden op de actiepagina. Het geld wat je ophaalt gaat naar projecten van de Cruyff Foundation, namelijk Cruyff Courts, Schoolplein14 en sportprojecten voor kinderen met een beperking.

 

3

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Organisatie

Powered by