Je staat op het punt je in te schrijven voor de City Pier Night Walk op vrijdag 23 september 2022. De 4e editie van dit spectaculaire evenement in Den Haag staat garant voor een ware wandelbelevenis in het donker! Je kunt kiezen uit 2 afstanden: 7 of 12 km. Het is mogelijk om op de dag zelf te wisselen van afstand. Dit hoef je niet door te geven aan de organisatie.

Houd rekening met het volgende:  

  • Wanneer de City Pier Night Walk op vrijdag 23 september 2022 onverhoopt geen doorgang kan vinden ten gevolge van COVID-19, blijven alle aangeschafte startbewijzen geldig voor de eerstvolgende editie. 
  • Je hebt 10 minuten de tijd om je registratie te voltooien, daarna zal de sessie verlopen. 
  • De betaling vindt plaats door middel van iDeal of Creditcard.
  • Indien je onverhoopt niet kunt deelnemen, vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld (of een deel daarvan) plaats. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden.  
  • Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorvoeren of een product bestellen, log dan in door op "mijn account" te klikken.  

Voor alle informatie bezoek de website www.citypiernightwalk.nl. Volg onze Facebookpagina en Instagram voor de laatste updates. 

90

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Powered by