Schrijf je hier in voor KLM Urban Trail Breda (alleen nog hardlopen in wave 4 of 5) op zondag 24 maart 2019!

Elke Urban Trail draait om een bijzondere loopervaring: je loopt door verschillende gebouwen, steegjes, binnentuinen waar je anders nooit komt. Ongeveer 5 km of 10 km ongeëvenaard urban loopplezier, hardlopen of wandelen, dat je verrast met het avontuurlijke, stedelijke parcours door dé innovatie-stad van Nederland.
De betaling vindt plaats door middel van iDeal of Credit Card of, voor Belgische deelnemers, met Bancontact/Mr. Cash.

In verband met de productietijd van de startnummers was het tot en met 12 maart a.s. mogelijk om je voornaam op het startnummer gedrukt te krijgen.

Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de KLM Urban Trail Breda mee kunt doen.

Let op!
Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven? Log dan in en voer de wijzingen zelf door. Ook wanneer je iets wilt bijbestellen, kan dit nadat je bent ingelogd.

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.