Schrijf je hier in voor de Breakout Run op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019!

Goed nieuws! Je staat op het punt je in te schrijven voor de Breakout Run, de ultieme obstacle run met hindernissen. Op het moment dat alle deelnemers zich verzameld hebben bij het startterrein is er geen weg meer terug.

Je kunt online inschrijven tot en met 2 juni 2019, 12:00 uur, tenzij de startnummers van het startvak al eerder zijn uitverkocht. De betaling vindt plaats door middel van iDeal, Credit Card of BanContact/Mr.Cash.

  • Er wordt geen restitutie aan het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de Breakout Run mee kunt doen. Uitzondering hierop zijn deelnemers die tijdens hun registratie een annuleringsregeling hebben aangeschaft. Je kunt dan tot en met 28 april 2019 annuleren.
  • Voor groepsinschrijvingen wordt het aantal deelnemers gefactureerd wat wordt afgenomen bij inschrijving. Te veel bestelde tickets worden niet gerestitueerd.
  • Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven of alsnog een product bestellen? Log in en voer de wijzingen zelf door.

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: https://www.breakoutrun.nl/privacy-policy/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

Powered by