Schrijf je hier in voor de Breakout Run op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2020!

Goed nieuws! Je staat op het punt je in te schrijven voor de Breakout Run, de ultieme obstacle run met hindernissen. Op het moment dat alle deelnemers zich verzameld hebben bij het startterrein is er geen weg meer terug.

Voor een betere doorstroming op het parcours wordt je ingedeeld in een startvak. Hoe eerder je inschrijft, hoe eerder je start. Je kunt inschrijven voor de volgende onderdelen:

  • Zaterdag 14 km/8 km (volwassenen)
  • Zondag 8 km (volwassenen)
  • Zondag 8 km Young Gangsters (12 - 15 jaar)
  • Zondag 4 km/2 km Family Run (vanaf 6 jaar)

Bedrijven/verenigingen kunnen vanaf 10 personen een groepsinschrijving doen. Het aantal deelnemers die je aanschaft zal worden gefactureerd en kunnen later niet worden geannuleerd.

Let op! Er wordt geen restitutie aan het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de Breakout Run mee kunt doen. Uitzondering hierop zijn deelnemers die tijdens hun registratie een annuleringsregeling hebben aangeschaft. Je kunt dan tot en met 1 mei 2020 annuleren.

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: https://www.breakoutrun.nl/privacy-policy/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

Powered by