Goed nieuws! Je staat op het punt je in te schrijven voor de KLM Urban Trail Arnhem 2019 .
Maak een keuze tussen hardlopen en wandelen en geef aan voor welke afstand je kiest.

Je kunt online inschrijven tot en met 24 november 2019, 10:50 uur tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. De betaling vindt plaats door middel van iDeal, Creditcard of BanContact/Mr.Cash (voor deelnemers woonachtig in België)

In verband met de productietijd van de startnummers is het tot en met 10 november 2019 mogelijk om je voornaam op het startnummer gedrukt te krijgen.

Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de KLM Urban Trail Arnhem mee kunt doen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven of alsnog een product bestellen? Log in en voer de wijzingen zelf door.

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com .

 

Powered by