Dit is het inschrijfformulier van de 11e editie van de Almere City Run op zondag 26 juni 2022. Ook tijdens deze editie is de hoofdafstand de 10 Engelse Mijl. Is de 10 Engelse Mijl nog wat te ver? Kies dan voor één van de andere afstanden en geniet van de verkeersvrije routes, de mooie omgeving en de diverse muziekpunten langs de parcoursen.

Prachtig parcours voor iedereen
De combinatie van het lopen door de stad, rond het Weerwater en de gemoedelijke sfeer op en rond de routes zorgen voor een unieke loopbelevenis. Het loopevent kent diverse onderdelen voor jong en oud: 10 EM, 10 km, 4 EM, 2EM en de Kidsrun van 1EM. Dit jaar zal de Esplanade fungeren als start- en finishplaats. De toeschouwers en muziekpunten langs het parcours maken de Almere City Run tot het leukste hardloopevent van Almere.

Trainingslopen Run2Day
Train samen met Run2Day voor de Almere City Run! Wij geloven dat iedereen kan hardlopen en helpen je graag op weg. Run2Day biedt twee verschillende hardlooptrainingen aan:

  • 0 tot 4 EM
  • 5 km tot 10 km

Kies degene die het beste bij je past. Dit zijn 9 trainingen in 9 weken. Je start op 23 april 2022. De lessen worden altijd gegeven door ervaren hardloopcoaches waardoor je alles uit je training haalt. Meld je snel aan in het inschrijfformulier.

LET OP:

  • Betaling van je inschrijving vindt plaats door middel van iDeal, Credit Card of BanContact/Mr.Cash (voor deelnemers woonachtig in België).
  • In verband met de productietijd van de startnummers is het tot en met dinsdag 31 mei 2022 mogelijk om je voornaam op je startnummer vermeld te krijgen.
  • Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet deel kunt nemen.
  • Mocht het uiteindelijk vanwege opgelegde maatregelen vanuit het RIVM en de overheid alsnog niet mogelijk zijn om op 26 juni 2022 de Almere City Run te organiseren, dan blijft jouw startbewijs geldig voor de eerstvolgende editie.
  • Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven? Log in en voer de wijzingen zelf door.

Alle informatie en details aangaande de Almere City Run vind je op onze website. Voor het laatste nieuws en alle ontwikkelingen, bekijk onze Facebookpagina, Twitter en Instagram en volg ons!

27

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Powered by