Ben jij enthousiast, een sportliefhebber en wil je de City Pier Night Walk, CPC Loop Den Haag en/of de Marathon Rotterdam van dichtbij meemaken? Dan kunnen wij je hulp goed gebruiken! Om alle evenementen in goede banen te leiden is er behoefte aan personen die willen helpen om de deelnemers zo goed mogelijk te faciliteren.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je deze stellen via: vrijwilligers@golazo.com

De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Let op! Er wordt gevraagd om akkoord te gaan met de algemene vrijwaringsovereenkomst van MYLAPS. Om door te gaan met de inschrijving, is iedereen verplicht hier mee akkoord te gaan. Als vrijwilliger geldt deze overeenkomst natuurlijk niet, dus hier zullen wij als organisatie geen gebruik van maken.

De verplichte gegevens die wij in het inschrijfformulier van jou vragen, hebben wij strikt nodig voor jouw deelname aan het evenement waar jij je voor hebt ingeschreven. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Lees hier onze gehele privacyverklaring: http://www.golazo.com/privacy-policies/golazosportsnl/

Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van je gegevens, neem dan contact op met privacy@golazo.com.

91

Dagen om in te schrijven

Inschrijven

Powered by